image

Download onze whitepapers en cases.

We helpen je graag op weg met de juiste info, daarom bieden we je graag enkele whitepapers en usercases aan.

Stappenplan concepting

Je wilt een product of dienst lanceren en hebt talloze ideeën over hoe je dit wilt communiceren. Starten met een idee en eindigen met een volledig en rijp project: dat is wat je mag verwachten van conceptontwikkeling.

Creatieve, conceptuele en strategische denkwijzen met straffe uitvoering. Zomaar in het wilde weg communiceren heeft geen zin, dat beseft u zelf ook. U wil dat uw product de aandacht trekt, in de smaak valt. Da’s niet gemakkelijk met een consument die steeds mondiger en kritischer wordt. Hij wil snel en duidelijk geïnformeerd worden, en dan nog liefst op een originele manier. Vertrouw op PopCom. Want we raken uw doelgroep in het hart, met respect voor uw huisstijl, uw product of dienst. 

Na een grondige analyse van uw bedrijf, uw diensten en uw doelgroepen laten we bij PopCom onze creativiteit de vrije loop. Brainstormen met het team is één van de belangrijkste stappen in het creatieproces, want wat is communicatie zonder origineel concept?  

image
image

Concepting. Unitron Connect - Purpose-built IoT!

Unitron Connect maakt uw IoT-project tot een succes. Met zijn eigen onderzoekscentrum, productiefaciliteit, kwaliteitscontrole en validatielabs zet Unitron Connect zich in om waarde toe te voegen aan uw use case. 

Unitron Connect maakt deel uit van de UnitronGroup, een familiebedrijf die wereldwijd telecommunicatie-, multimedia- en Internet of Things-toepassingen ontwikkelt, produceert en verkoopt. Conceptonwikkeling is erg belangrijk om u als bedrijf te onderscheiden. 

Unitron Connect koos PopCom uit voor de uitwerking van hun nieuwe concept, profilering en positionering. We werkten unieke beeldconcepten en nieuwe slogans uit die het technische aspect van de producten en technologieën van Unitron Connect mooi presenteren.

Chatbot - De toekomst

De populariteit van chatbots is de laatste jaren enorm gestegen en ook de vooruitzichten zien er even rooskleurig uit. De bedrijfswereld investeert daarom nu al in groten getale in deze technologie. 

Chatbots helpen u om veelvoorkomende product- en/of bedrijfsspecifieke vragen en antwoorden te informatiseren en te optimaliseren. U kan de vragen en antwoorden zelf aanmaken en verbeteren. Deze inhoud beheert u namelijk zelf en zal net als uw bedrijf en haar producten uniek zijn. Op die manier zullen werknemers zich uiteindelijk meer kunnen focussen op andere, minder frequente vragen, wat een efficiënter gebruik van tijd en middelen voor uw bedrijf betekent. 

Hoe meer de chatbot uw klanten kan bijstaan met zijn persoonlijke hulp, des te beter en sneller hij zal worden. De chatbot is uw nieuwe rechterhand.

image
image

Stappenplan website - webapplicatie

De creatie van een professionele en stijlvolle website laat u beter over aan een specialist. Elk project vereist immers een specifieke aanpak. De kwaliteit en het succes van een website hangen niet alleen af van het webdesign, maar ook van de gebruiksvriendelijkheid. Wij zoeken voor elk probleem, hoe complex ook, een pasklare oplossing. We bouwen uw website of applicatie op van A tot Z en nemen de hosting en het onderhoud ook voor onze rekening…. 

Zit u als ondernemer met een idee of een probleem?

Of wilt u uw bedrijfsprocessen digitaliseren?

Uw bedrijf of organisatie meer slagkracht geven met eenvoudige, flexibele tools: dat is onze doelstelling.
Samen ontwikkelen en branden we nieuwe applicaties die uw bedrijf ondersteunen en onderscheiden van concurrenten.
DDI Services NV commercialiseert haar knowhow al 20 jaar onder de merknamen PopCom en Ant Systems, beiden gevestigd in Roeselare. 

Onze merken

image
image
image