Nieuwe website voor Johansson

Moderne, functionele en gebruiksvriendelijke dealer of portaal website nodig?  

De technologiemarkt blijft in beweging. 
Dat geldt ook voor Johansson, met een assortiment van meer dan 250 telecommunicatie-, multimedia- en IoT-oplossingen. 
Johansson maakt TV-kijken mogelijk voor tientallen miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

De dealer site omvat:
✅ Uitgebreide E-Cataloog voor installateurs en dealers
✅ Download rubriek voor foto’s, handleidingen, schema …
✅ Portaal toegang voor geauthentificeerde gebruikers of contacten
✅ Call-to-action banners en events
✅ Stijlvolle UI 

Breng een bezoekje aan johansson.be

Concepting Unitron Connect - Purpose-built IoT

Unitron Connect maakt uw IoT-project tot een succes. Met zijn eigen onderzoekscentrum, productiefaciliteit, kwaliteitscontrole en validatielabs zet Unitron Connect zich in om waarde toe te voegen aan uw use case. Unitron Connect maakt deel uit van de UnitronGroup, een familiebedrijf die wereldwijd telecommunicatie-, multimedia- en Internet of Things-toepassingen ontwikkelt, produceert en verkoopt. Conceptonwikkeling is erg belangrijk om u als bedrijf te onderscheiden. 

Unitron Connect koos PopCom uit voor de uitwerking van hun nieuwe concept; profilering en positionering. We werkten unieke beeldconcepten en nieuwe slogans uit die het technische aspect van de producten en technologieën van Unitron Connect mooi presenteren. Concepting gaat over de vorm en de inhoud die vertaald worden naar een boodschap die gebaseerd is op uw visie en waarden. Eerst zitten we met de klant samen, nemen we interviews af en kijken we naar uw concurrent(en). Vervolgens bepalen we op basis daarvan uw USP’s. 

Unieke beeldconcepten en bijbehorende (sub)slogans komen tot stand via brainstorming met ons team én met u, de klant. Het resultaat is een volledig uitgewerkt concept, met een unieke styling en profilering, dat we tenslotte in een totaal verhaal of impactvolle reclame bundelen. Stenen en technologie vormen voortaan de nieuwe rode draad doorheen de communicatie van Unitron Connect en zorgen hierbij voor een moderne uitstraling en krachtige boodschap.

Download de case whitepaper

Transport Management Software (TMS) op maat van uw transportbedrijf

Bent u op zoek naar een interactief logistiek softwarepakket voor het beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten en alles wat daarbij hoort? Schaalbaar én gepersonaliseerd? Wij stomen uw bedrijf klaar voor Industry 4.0 met onze state-of-the-art transport management software.

Innovatief en gebruiksvriendelijk
Onze nieuwe transport management software (TMS) combineert state-of-the-art technologie met een ongeëvenaarde gebruikerservaring, afgestemd op de noden van uw onderneming. Het systeem slaat zo een brug tussen uw transportbedrijf en de industriële omgeving van de toekomst.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten…
 • Planning van acties, orders, trajecten… op maat van uw activiteiten
 • Klantenadministratie en -transacties via een klantenportaal
 • Digitaal documentbeheer (orders, rekeningen, berichten…)
 • Koppeling met externe fleetmanagement- en betaalsystemen
 • Flexibel beheer van subcontractors, trajecten, bestemmingen …
 • Uw transport flow optimaliseren met artificial intelligence

Investeer vandaag in innovatieve transport management software (TMS) en stoom uw onderneming klaar voor The Internet of Things.

Bezoek de TMS | IoT website

Content op schermen snel en gemakkelijk gemaakt!

De noodzaak om bedrijfsinformatie, live gegevens en nieuws te visualiseren, is heel belangrijk geworden in de dagelijkse werking van en de communicatie binnen uw organisatie.

Met onze signage-oplossing kunt u uw displays eenvoudig bijwerken, wijzigen en beheren op enkele en/of meerdere locaties.

Optimaliseer uw interne en externe communicatie met een krachtig narrowcasting/digital signage systeem.

Bezoek de Ant-systems website
image

Online-Offline van A-Z : Branding Cnudde Packaging

U heeft het misschien al gemerkt: Cnudde Packaging heeft een gloednieuwe website met een trendy look & feel. Hiermee trachten we de klant nog beter te begeleiden naar het perfecte eierdoosje op maat van zijn behoeften en die van zijn doelgroep. De coporate identity alsook het product portofolio werden geupdate met trendy layout, nieuwe foto’s en copy. De grootste vernieuwing is zonder twijfel de nieuwe online catalogus. U vindt er ook alle productfiches, voorzien van technische specificaties en machine-instellingen. U kunt deze fiches ook afdrukken of opslaan als PDF. 

Bezoek de website van Cnudde Packaging

Datakoppeling tussen het PopCom CMS en Navision

Voor Floralux bouwden we een webservice met datakoppeling tussen ons PopCom CMS en Navision Floralux.
Deze integratie zorgt ervoor dat lokale data via automatisch script elke 15 minuten gepusht wordt naar onze online applicatie.

Op deze manier dient Floralux de input van promo's (tekst,foto,prijzen,...) maar op één plaats te doen.

Hebben jullie ook een webservice nodig om data te centraliseren en te synchroniseren? 

image
image

EDI-Tool voor Soncotra-Pfizer

Deze Electronic Data Interchange applicatie maakt het mogelijk om order- en facturatiegegvens op een eenvoudige en gecontroleerde manier te valideren en uit te wisselen tussen twee facturatie systemen. Voor beide firma's worden de facturatie processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd wat bijgevolg ook tijds en kostbesparend is.

Hebben jullie ook een integratie project? 
EDI of andere koppeling? 


Contacteer ons

Bezoekersregistratie software en kiosk

Via onze software gecombineerd met kiosk of tablet kunnen bezoekers zich registreren en/of een gepersonaliseerde badge met barcode printen. Bij het inchecken dient de bezoeker zijn persoonlijke gegevens, welke medewerker(s), de aankomst- en vertrektijd eventueel nummerplaat,… in te geven. Het uitchecken kan makkelijk door de ingave van een code of het uitscannen van de badge.

Geïnteresseerd in digitale registratie van uw bezoekers?

Bezoek de productwebsite
image

Online-Offline van A-Z : Branding start-up Libertas LLP

 • Logo- en huisstijlontwikkeling
 • Concept, Design en Copy van alle tools o.a. brochure, website, powerpoint,…
 • Branding activiteiten Libertas
 • Web en UI Design, backend en frontend ontwikkeling website
 • Beheer via gebruiksvriendelijk CMS
 • Marketing advies

Een nieuwe professionele b2b en b2c site voor Pillaert

Veel bedrijven worstelen tegenwoordig met de trend waarbij B2B en B2C inkopers zich eerst online informeren vooraleer ze een offerte opvragen.

Metaalhandel Pillaert was zich daarvan bewust en besloot om in te grijpen.

Pillaert Metaalhandel, actief sinds 1970 levert metaalwaren op maat voor particulieren en voor woning-, industrie- en landbouw dankzij een uitgebreid machinepark. Ze kozen voor een nieuwe website zodoende in te spelen op de trend waarbij men eerst research doet online en daarna pas over gaat tot een aankoopbeslissing. We creëerden hun professionele B2B en B2C online catalogus, deze bevat zo’n 1800 artikelen in zowel het Nederlands als het Frans. Hun CMS (Content Management System) is uitgebreid en zeer flexibel. Ze kunnen alles zelf beheren. (foto's, tekst, productgroepen, toepassingen, nieuws...) Daarnaast zorgt de koppeling met hun artikelbeheer Zendsoft voor een up-to-date online gamma.

Bezoek hun website

ABA Ieper Logo-Ontwikkeling, Concepting en programmatie van attractieve en hulpverlenende website

Blij te hebben mogen meewerken aan de lancering en branding van ABA-Ieper. Met een nieuw letterlogo en een informerende, interactieve website trachten ze de mensen te bereiken die hun hulp kunnen gebruiken. Enkele maanden geleden kwamen de mensen van ABA-Ieper bij ons aankloppen. Zij waren op zoek naar een firma die hen kon adviseren bij de branding en ontwikkeling van hun logo, huisstijl en website.Het Ambulant Behandelprogramma Alcohol Ieper biedt een gespecialiseerde groepstherapeutische behandeling aan voor personen met een problematisch alcoholgebruik. ABA-Ieper is een initiatief van het PZ H. Hart, het Jan Yperman Ziekenhuis en het CGG Largo en situeert zich binnen "kwadraat" het netwerk geestelijke gezondheidszorg Midden-West-Vlaanderen. Deze website heeft een aantrekkelijke look & feel, beschikt nu over een gebruiksvriendelijke UI "User interface" en over diverse handige tools. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om heel erg snel contact op te nemen of om een zelftest te doen.

Bezoek hun website

SaniReno Webshop

Bouwcenter Frans Vlaeminck staat reeds 40 jaar garant voor zijn producten en service. Met de nieuwe sanitair E-shop SaniReno bieden ze de mogelijkheid de totale badkamer renovatie aan 6 of 21 % te berekenen en/of te bestellen. De webshop is een handige online tool voor uw badkamerrenovatie waarbij de aankoop, de levering alsook plaatsing van materialen kunnen gebeuren door één en dezelfde partner “Bouwcenter Frans Vlaeminck”. De consument kan hierdoor snel en eenvoudig zijn renovatie consulteren, budgetteren en bestellen. Het up-to-date houden van data, gegevens en dergelijke is voor Bouwcenter Frans Vlaeminck kinderspel!

Benieuwd naar hun webshop of zelf aan een badkamerrenovatie toe?

Bekijk hun website

Zit u als ondernemer met een idee of een probleem?

Of wilt u uw bedrijfsprocessen digitaliseren?

Uw bedrijf of organisatie meer slagkracht geven met eenvoudige, flexibele tools: dat is onze doelstelling.
Samen ontwikkelen en branden we nieuwe applicaties die uw bedrijf ondersteunen en onderscheiden van concurrenten.
DDI Services NV commercialiseert haar knowhow al 20 jaar onder de merknamen PopCom en Ant Systems, beiden gevestigd in Roeselare. 

Onze merken

image
image
image