Realisaties

 • Transport Management Software (TMS) op maat van uw transportbedrijf

  Bent u op zoek naar een interactief logistiek softwarepakket voor het beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten en alles wat daarbij hoort? Schaalbaar én gepersonaliseerd? Wij stomen uw bedrijf klaar voor Industry 4.0 met onze state-of-the-art transport management software.

 • Online-Offline van A-Z : Branding Cnudde Packaging

  U hebt het al gemerkt: Cnudde Packaging heeft een gloednieuwe website met een trendy look & feel. Hiermee trachten we de klant nog beter te begeleiden naar het perfecte eierdoosje op maat van zijn behoeften en die van zijn doelgroep.

 • Reserveer uw taalkamp online bij BLCC.

  BLCC neemt de kinderen mee op sleeptouw in de wondere wereld van het Frans of het Engels. Enthousiaste monitoren leren de kinderen via speelse en creatieve activiteiten op een zeer ontspannen manier de nieuwe taal kennen

 • SaniReno Webshop”van Bouwcenter Frans Vlaeminck Totale badkamer renovatie E-shop

  Bouwcenter Frans Vlaeminck staat reeds 40 jaar garant voor zijn producten en service. Met de nieuwe sanitair E-shop SaniReno bieden ze de mogelijkheid de totale badkamer renovatie aan 6 of 21 % te berekenen en/of te bestellen.

 • EDI-Tool voor Soncotra-Pfizer

  Ontwikkeling-Programmatie EDI-Tool voor Soncotra-Pfizer Deze Electronic Data Interchange applicatie maakt het mogelijk om order- en facturatiegegvens op een eenvoudige en gecontroleerde manier te valideren en uit te wisselen tussen twee facturatie systemen. Voor beide firma's worden de facturatie processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd wat bijgevolg ook tijds en kostbesparend is.

 • Webservice voor koppeling data tussen CMS PopCom-Website-Navision Floralux

  Deze integratie zorgt ervoor dat lokale data via automatische script om de 15 minuten gepusht wordt naar online applicatie.

 • Bezoekersregistratie software en kiosk-digitale receptie

  Via onze software gecombineerd met kiosk of tablet kunnen bezoekers zich registreren en/of een gepersonaliseerde badge met barcode printen. 

 • Online-Offline van A-Z : Branding start-up Libertas LLP “lead logitics provider in transport solutions”

  Branding activiteiten LibertasWeb en UI Design, backend en frontend ontwikkeling website Beheer via gebruiksvriendelijk CMS Marketing advies

 • Parking tool Soncotra Transport


 • Een nieuwe professionele b2b en b2c site voor Pillaert

  Voor Pillaert Metaalhandel publiceerden we zonet een uitgebreide catalogus metaalwaren alsook hun gamma op maat voor woning-,industrie- en landbouw. Neem alvast een kijkje https://www.pillaertmetaal.be/! #bestel lokaal

 • ABA Ieper Logo-Ontwikkeling, Concepting en programmatie van attractieve en hulpverlenende website

  Blij te hebben mogen meewerken aan de lancering en branding van ABA-Ieper. Met een nieuw letterlogo en een informerende, interactieve website trachten ze de mensen te bereiken die hun hulp kunnen gebruiken.

  Neem zeker eens een kijkje op hun website! www.aba-ieper.be